Barátnőmmel beszélgettünk arról, hogyan kellene elindítani ezt a blog vonalat.

Teljesen jogosan merült fel benne a felvetés, mi mással, mint azzal, hogyan jutottam el idáig, mi is a célom ezzel a weboldallal, blog írással. Akkor kezdjük..

Borsod megyéből származom egy kis, burokban lévő városból, Tiszaújvárosból. Bevallom, gyerekkoromban álmodni sem mertem volna, hova jutok el (és még hol a vég…). Saját erőmből, csodálatos emberek támogatásával. És mégis, ITT vagyok. Elég hosszú út vezetett el ideáig, ameddig megtaláltam azt a szakmát, azt az életstílust, azt a gondolkodásmódot, amit most képviselek. Mennyi hullámvölgyön vagyok túl, azt csak az igazán közeli barátaim, hozzátartozóim tudják. És ez rendben is van így. 
Amit szeretnék a blog írással, elérni, az az, hogy segítsek azzal a tudással, amit évek alatt építgettem magamban és amivel egy igazán jó, kiegyensúlyozott életet tudok élni. Hiszem, ha ki tudjuk olyanná alakítani a kis környezetünket, amit élvezünk, amit élveznek gyermekeink, barátaink, akkor ők tovább fogják vinni a harmóniát, átadják azt azoknak az embereknek, akikkel ők találkoznak. Mert ha mi változunk, akkor a környezetünk is változni fog. 
Hazudni nem fogok, nekem is vannak hullámvölgyeim, én is követek el hibákat. Emberek vagyunk, véleményem szerint azért vagyunk a földön, hogy tanuljunk. Életünk végéig. A hibák elkövetésével pedig rengeteget tudunk fejlődni.
Hogy is van a mondás: Ember hiba nélkül, fa csomó nélkül nincsen. 

Szeretném, hogy aki olvassa a blog írásaimat, esetleg hasonló élethelyzetet él meg, érezze azt, hogy nincs egyedül, hogy minden helyzetből van kiút. Szeretném azt is, ha írásaim esetleg elgondolkodtatnák az olvasókat, esetleg ráébresztené, mennyire jó és fontos a rugalmasság, folyamatos fejlődés és változtatás. Attól, hogy én az emberekkel foglalkozom, nem jelenti azt, hogy én különb lennék. Egyáltalán nem. Csak nagy valószínűséggel én -már ha lehet így fogalmazni-, meghaladtam azt az élethelyzetet, amiben a kedves olvasónak most elakadása van. 
Az is előfordulhat, hogy mosolyt csal az arcára, mert érti, hiszen ő is megélte azt. 

Milyen témákat szeretnék feszegetni a blogokban? Mindenképpen olyanokat, melyekhez személyes tapasztalás fűz, amivel teljesen együtt tudok rezegni, amit megéltem. Néhány példa: multinacionális környezettel kapcsolatos megélés, anyává válás, párkapcsolati helyzetek, gyerek-szülő kapcsolat, a teljesen aktuális tanárokkal kapcsolatos topicok, munka-magánélet egyensúlya, szülői lét, a félelem, elengedés, felelősségvállalás etc.
Mit szeretnék a weboldalammal elérni? Hogy megtaláljanak azok az emberek, akiket “megszólít” az én személyiségem, munkásságom és szeretné, megtisztel azzal, hogy segítsem az életét. Felkészültél?

Öveket bekapcsolni, kezdünk!