Rólam írták

Ügyfeleim, akiket hozzásegítettem egy minőségibb élet eléréséhez az alábbi területekről kerültek hozzám:

 • felsővezető
 • sportoló
 • tanuló
 • vállalkozó
 • mozgásterapeuta
 • irodai asszisztens
 • gyógytornász
 • könyvelő
 • cégtulajdonos
 • edző
 • kismama
 • közgazdász

“Vikinek nagyon sokat köszönhetek, mert találkozásaink során minden alkalommal áttekintjük az aktuális élethelyzetemet, az engem érintő problémákat. A közöttünk folyó beszélgetésekben nagyon pozitív számomra, hogy nem egy leíró elemzésnek vagyok passzív részese, hanem Viki vezetésével, segítségével aktívan haladhatok a megoldás(ok) felé. Felkészültsége, szakértelme, odafigyelése mindig biztonságot sugároz, segítségével érezhetően fejlődők, megoldásokat találok az engem érintő problémákra.”
Zsigmond
“Viki jól célzott kérdései által könnyedén megtaláltam az őszinte válaszokat magamban, ezek a válaszok pedig sorra lámpákat gyújtottak bennem, megvilágítva olyan dolgokat a tudatomban és a tudatalattimban, amiket önmagam elől is titkoltam. Hirtelen egyszerűnek és letisztultnak láttam mindent, ami korábban csak egy átláthatatlan zűrzavar volt bennem.”
Judit
közgazdász
“Munkahelyi ismertségen keresztül jutottam el Vikihez 2019 novemberében. Az ok, amiért úgy döntöttem, hogy belevágok ebbe az önismereti kalandba, egy magánéleti elakadás volt. A találkozás óta lassan eltelt több év, azóta nem csak a magánéleti “válságomon” rágtuk át magunkat Vikivel, hanem egyre mélyebb és mélyebb bugyrait fedezhettem fel önmagamnak. Bátran ajánlom mindenkinek (kortól és nemtől függetlenül), aki bármilyen elakadással küzd az élete bármely területén. Viki nem csak szaktudásával, hanem empátiájával, személyes hangvételű beszélgetésekkel és önismereti feladatokkal segít eligazodni a mindennapi kihívásokban.”
Vanda
irodai asszisztens
“Viki kezelései során gyakran ki kell lépnem a komfort zónámból, ami egyrészről kellemetlen és frusztráló, de másrészről változtatásra sarkall, felpörget. Az ülések után általában nyugodtnak, lecsendesedettnek, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, de energikusnak, tettre késznek, megállíthatatlannak is. Már számtalan nehézségen segített át azzal, hogy a kezelések által felhozta / felhoztuk a problémák valós okait és megtaláltuk a megoldásaikat.”
Patrícia
Gyógytornász, fizioterapeuta
“Viki szociálisan nagyon érzékeny: mindig a körülötte élők/lévők kényelmét tartja szem előtt, és mindig a testi/lelki egyensúlyra törekszik. Nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy belelát az emberekbe. Ezt érzem az ülések során: közben olyan kérdéseket tesz fel, és arra tereli a beszélgetés témáját, amellyel a kezelendő területeket felfedi, és segíti.”
Zita
kismama
Közvetlenségével segít feloldani egy nehéz, sűrű napot. Ráérez meddig vagyok hajlandó beengedni a belső énembe! Szeretem ha megölel, ezt másoknak viszont ritkán engedem.
Edit
könyvelő
“Életem mélypontján, amúgy erős, céltudatos nőként tehetetlenül vergődtem, és nem tudtam merre menjek tovább. Szerettem volna, ha minél kevesebb ember sérül körülöttem, és nekem is esélyem van a boldogságra. Tudtam, egyedül továbblépni már nem vagyok képes. Ahogy mondják, ha a tanítvány készen áll, megjelenik a mester. Akkor jött Viki. Én teljesen megbíztam benne, hagytam magam a megfelelő irányba terelgetni. Az egómon, az önzésemen felülkerekedtem az életemre vonatkozó kérdései által, empátiával képes lettem pusztán a bennem lévő tiszta szeretettel dönteni a legfontosabb kérdésekben. Így oldottuk meg lépésről lépésre az életem. Sose mondta meg mit csináljak, a választás mindig az enyém volt. Ha elöntött a düh, a dac, a kilátástalanság, hogy semminek semmi értelme, szigorúan és határozottan helyretett, ha összeomolva elgyengültem, csak szeretett. Örökre hálás maradok Neki, nélküle nem lennék ott, ahol most vagyok.”
Anett
edző
“Viki kezelései nagyon sokat segítettek nekem. Felszínre tudott hozni olyan dolgokat, amikről nem tudtam, hogy azok akadályozhatnak. Az ő kezeléseinek segítségével, helyére tudtam tenni sok mindent, el tudtam engedni, ami hátráltatott és a céljaim felé tudtam/tudok koncentrálni.”
Klári
Ügyintéző
Vikihez tavaly vezetett a sors .Olyan élethelyzetben voltam , amiből nem igazán láttam kiutat , ezért fordultam hozzá . Szakmai tudása , támogatása és embersége alapjaiban változtatta meg a gondolkodásomat és az önmagamhoz való hozzáállásomat . Inspirál , motivál , irányt mutat , de tökéletesen érzi azt is , hogy mikor van szükségem arra , hogy “csak “ a lelkemet simogassa a kedves szavaival.
Tündi
Néha az ember már azt se tudja, mi baja valójában. Vannak élethelyzetek , amikor úgy érezzük , összedől(t) a minket körülvevő kártyavár. Sokszor meg sem tudjuk fogalmazni, vagy épp ellenkezőleg, vég nélkül tudjuk sorolni a problémákat. Viki kezeléseiben az a nagyszerű, hogy pontosan tudja, milyen eszköztárhoz nyúljon, amivel rövid időn belül beazonosítjuk a problémákat. Ülésről - ülésre szakadnak fel a gátak és megmutatja , hogy a segítségével igenis van kiút és van megoldás minden helyzetre!
Bernadette
vezető
Viktóriának kiemelkedő szakértelme és tapasztalata van a vezetési tanácsadás területén. Ő egy támogató és inspiráló business coach, aki segít ügyfeleinek megtalálni azokat a stratégiákat és megoldásokat, amelyek elvezetik őket a sikerhez. A csapatépítésben nagyon sikeres, hiszen képes összehozni és motiválni az embereket a közös célok eléréséért. A részletekre figyelve és precízen dolgozik, hogy elősegítse a hatékony és eredményes munkavégzést. Emellett Viktória rendkívül kedves és segítőkész, mindig nyitott arra, hogy másoknak segítsen, bármilyen kihívással is találkozzanak. Igazán értékes csapattag és mentor lehet azok számára akik fejleszteni szeretnék Önmagukat akár személyes akár üzleti téren. Köszönöm hogy vagy Nekem.
Gábor
pszichológus hallgató - csoporttárs
Jó helyen jársz, ha pozitív változást szereretnél az életedben, legyen az munka, karrier, család , vagy egészség. Ha egyszer megtapasztalod hogy a “kezelések” milyen változást hoznak az életedbe, akkor azt mondod majd magadnak miért is nem találtam rá előbb? De soha nem késő, jelentkezz be és saját magadon érezheted a nagyszerű változásokat. Biztos vagyok benne, hogy senki nem fog csalódni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ági
Vikihez kb 1,5 éve járok . 19 éves fiam neveléséhez és önálló életkezdéséhez való rendkívűli kapaszkodót adott számomra. Emellet párkapcsolati és önismereti tanácsai is hozzájárultak egy majdnem tönkrement családi kötelék megmentéséhez.Fiam azóta saját albérletben él és én is újra harmonikus és szeretetteljes kapcsolatban vagyok párommal. Lassan megtanultam az elengedést és stresszkezelés alapjait is Rengeteget kaptam tőle amiért nem tudok elég hálás lenni. A mai napig járok hozzá megerősítésért tanácsért. A mostani világban szerintem mindenkinek szüksége lenne egy ilyen lelki támaszra ! Köszönöm szépen VIKI !!!
Gina
Amikor felkerestem Vikit, kissé túlterhelt és strukturálatlan voltam az életem több területén. Sok cél lebegett a szemem előtt, amik kicsit olyanok voltak , mint a hullámok néha békés, néha pedig akkora erővel jöttek szembe és vágtak arcba, hogy sokszor azt éreztem elveszek. Viki a tapasztalatával, széles eszköztárával, empátiájával és a helyzetekhez szükséges szigorával mindig a megfelelő módszert alkalmazva segített rendet tenni magam körül. Rávezetett arra, hogyan tudom a sok feladatomat a legcélszerűbben menedzselni, hogy milyen lépéseket kell tennem magamért, hogy sikeresebb legyek és elérjem a kitűzött céljaimat. Vikinek köszönhetően megtanultam az időmmel hatékonyan bánni és önmagamat jobban megismerni, hiszen rávilágított a hiányosságaimra és azokra a tulajdonságaimra, amit addig a könnyebb utat választva nehezítették az életemet. Vikinél jobb szakmai segítőt, ha keresnék sem találnék. A vele való közös munka segít leküzdeni a mindennapokban felmerülő nehézségeket. Mindenkinek, aki elakadt, bátorításra, iránymutatásra, vagy egy kis önismeretre van szüksége szívből ajánlom Vikit!
Viktória